Sevgilisinin oğlunu vuran yaşlı adam, polise teslim olmamak için aynı tabanca ile intihar etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amerika’da yaşayan 68 yaşındaki Jeffrey Scott West, kendisi ile dalga geçen sevgilisinin 24 yaşındaki oğlu Kyle W Spitze’yi tabanca ile yaraladı. Olay yerine gelen polis ekipleri adamı gözaltına almak isterken adam, aynı tabanca ile kafasına sıkarak yaşamına son verdi. Olay sırasında Kyle, annesinin partneri Jeffrey’in üzerine tabanca ile gelmesi üzerine telefonun kamerasını açtı.

KENDİSİYLE DALGA GEÇİNCE GENCİ VURDU

68 yaşındaki Amerikalı Jeffrey Scott West, aynı evi paylaştığı partnerinin 24 yaşındaki oğlu Kyle W Spitze ile tartıştı. Jeffrey kendisi ile dalga geçip aşağılayıcı laflar söyleyince tabanca ile Kyle’nin odasına girip genci yaraladı. Jeffrey’in tabancasından çıkan mermi, Kyle’nin kulağına isabet etti. Kyle, pencereden koşarak evden kaçmayı başarıp polisi aradı.Eve çağrılan polis ekiplerine zorluk çıkaran Jeffrey gözaltına alınmamak için eve barikat kurarak polisin eve girmesine engel olmaya çalıştı.

KAFASINA SIKARAK İNTİHAR ETTİ

Polislerin iki saat boyunca ikna etmeye çalıştığı Jeffrey, aynı tabanca ile kafasına sıkarak yaşamına son verdi. Kyle, annesinin partneri Jeffrey, tabanca ile odasına girince telefonun kamerasını açtı. Jeffrey’e “Demek beynimi patlatacaksın? Ömür boyu hapis almak istiyorsan hadi bunu yap” dediği duyuluyor.Olay ile ilgili soruşturma devam ederken Kyle’nin sağlık durumu hakkında açıklama yapılmadı.

Kaynak: SonDakika.com / 3.Sayfa

Sevgilisinin oğlunu vuran yaşlı adam, polise teslim olmamak için aynı tabanca ile intihar etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Online Haber Merkezi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin